Leveringsvoorwaarden

[fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”solid” paddingtop=”0px” paddingbottom=”10px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”mobile-only” id=””][imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”http://delekkerstebbq.nl” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/imageframe][/fullwidth]

Leveringsvoorwaarden

Totstandkoming van de overeenkomst
Scharrelslagerij Royackers (DelekkersteBBQ) is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als DelekkersteBBQ jouw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

Prijzen en kosten
De prijzen op DelekkersteBBQ.nl zijn inclusief 6% btw. De prijzen die op de websites en in de folder worden genoemd zijn inclusief bezorgkosten tenzij er gebruik wordt gemaakt van een bezorglocatie buiten de gemeente Son en Breugel. De bezorgkosten bedragen dan € 7,50, € 9,50 of € 25,00. Voor de hoogte van deze bezorgkosten maakt het niet uit voor hoeveel personen je bestelt. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.


Levering

DelekkersteBBQ betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het bezorgen van de bestelde menu’s. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan krijg je daar zo spoedig mogelijk bericht van.
DelekkersteBBQ  bezorgt geen bestellingen voor minder dan 8 personen.


Bezorgadres en leveringsservice

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een andere locatie. Wij leveren niet op postbusadressen. Bestellingen worden alleen geleverd in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), België en de Duitse grensstreek. Indien er niemand aanwezig is bij het bezorgen, is DelekkersteBBQ  gemachtigd de bestelling mee retour te nemen.


Herroepingsrecht

Voor je aankopen geldt een annuleringstermijn van 2 dagen voor levering. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant de bestelling kosteloos te laten annuleren. Indien de bestelling al betaald is, krijg je je geld in dat geval binnen 14 dagen terug.
Wil je een wijziging in je bestelling doorvoeren, dan kan dit ook tot 2 dagen van tevoren doorgegeven worden. Wordt de prijs hierdoor verhoogt, kun je het resterende bedrag contant betalen bij de bezorgchauffeur. Wordt de prijs hierdoor verlaagt, dan zal het bedrag contant teruggegeven worden door de bezorgchauffeur, tenzij anders is afgesproken.
Als je een verkeerde bestelling ontvangt, dien je contact op te nemen met DelekkersteBBQ. In overleg met DelekkersteBBQ wordt dan gekeken naar de beste oplossing.


Transportgarantie

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt door DelekkersteBBQ. Als je tijdens het aannemen of vóór het openen van je bestelling schade constateert, neem dan contact op met DelekkersteBBQ. Als je de bestelling al hebt aangenomen / geopend op het moment dat je de schade constateert, neem ook dan contact op met DelekkersteBBQ.


Reclamatie en consumentenbescherming

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van DelekkersteBBQ, aarzel dan niet contact met DelekkersteBBQ op te nemen. Mocht je een klacht hebben over de geleverde bestelling of de dienstverlening, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Een bij DelekkersteBBQ ingediende klacht wordt binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst door DelekkersteBBQ beantwoord en verwerkt.


Betalingsvoorwaarden

Bij DelekkersteBBQ kun je op 2 manieren betalen: contant bij levering of van tevoren via Ideal. Hier wordt niet van afgeweken, tenzij onderling andere afspraken zijn gemaakt.


Kosten te late betaling

Indien er bij levering nog niet betaald is, wordt er een factuur toegezonden die binnen 7 werkdagen betaald dient te worden. Mocht je het verschuldigde bedrag niet hebben betaald op de vervaldatum, dan zal je van DelekkersteBBQ een eerste aanmaning ontvangen. Als deze termijn verstrijkt zonder dat DelekkersteBBQ het verschuldigde bedrag heeft ontvangen, ontvang je een tweede aanmaning. Mocht je na twee aanmaningen te hebben ontvangen nog steeds nalatig blijven de door jou verschuldigde bedragen te betalen, dan kan DelekkersteBBQ haar vordering op jou overdragen aan een derde. Mocht het tot een gerechtelijke procedure komen, dan komen daarnaast alle kosten, die in verband daarmee door DelekkersteBBQ moeten worden gemaakt, voor jouw rekening.


Bedrijfsinformatie

DelekkersteBBQ is geregistreerd in het handelsregister onder nummer:  17009044
BTW-nummer: NL8013.681.21.B02

Leave a comment


De-Lekkerste-BBQ-ZW-1-300x90 copy

Contact Info

Nieuwstraat 34, 5691AD, Son en Breugel

+31 (0)499 471225
info@slagerijroyackers.nl

Bezorgtijden: Ma t/m Za: tussen 12:00 en 18:00 Zo: tussen 10:00 en 12:00

Gekoeld geleverd

Copyright 2017 © Alle rechten voorbehouden